Unieke woningen voor een betaalbare prijs!

Wonen in het centrum van NijmegenBen je op zoek naar een leuk en betaalbaar appartement in Nijmegen? Koop of huur? Of liever een kamer om mee te beginnen? Vind op WoonInNijmegen.nl de woning die bij je past.

 

Koop- en huurappartementen

De appartementen op WoonInNijmegen.nl liggen in of dichtbij het centrum van Nijmegen, zijn van alle gemakken voorzien, hebben veel praktische meters woonruimte en zijn uniek door de hoogwaardige afwerking. De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor starters en studenten en hebben lage maandlasten. Dat maakt het kopen of huren van een appartement in Nijmegen weer bereikbaar!

Vind het appartement dat bij je past >>

 

Je eigen appartement voor €360,- per maand!

Een woning kopen is voor starters vaak een moeilijk haalbare zaak. Niet op WoonInNijmegen.nl, waar de koopappartementen speciaal zijn ontwikkeld voor starters en studenten. Je koopt al een appartement op WoonInNijmegen.nl voor €360,- per maand (zie rekenvoorbeeld). Hier huur je normaal gesproken een eenvoudig en slecht onderhouden appartement voor. Dus waarom huren als je ook kunt kopen?!

Ga naar koopaanbod >>

 

Kameraanbod

Op zoek naar een betaalbare kamer in Nijmegen? Met een goede prijs en kwaliteit verhouding? Op WoonInNijmegen.nl vind je een selectief aanbod van kamers, die een gunstige ligging in het centrum van Nijmegen hebben, volledig zijn gerenoveerd en meestal direct te betrekken zijn. Met zeer aantrekkelijke huurprijzen. Dat vind je nergens anders!

Ga naar kameraanbod >>